Yalova Üniversitesi    cinarcik@yalova.edu.tr 0 226 815 55 00

Nurettin Topçu Konferans Salonu Hizmete Açıldı

Yüksekokulumuzun önemli ihtiyaçlarından olan ve çok amaçlı hizmet vermek üzere tasarlanan konferans salonumuz hizmete açıldı. Türkiye'nin önemli fikir insanlarından Nurettin Topçu'nun adının verildiği salon, İsmail Gaspıralı Okuma Salonu'nun hemen yanına inşa edildi.

Nurettin Topçu Konferans Salonu'nun açılışına, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, Çınarcık ilçe protokolü, akademisyenler ve öğrencilerimiz katıldı.

Açılışta ayrıca, bölüm olarak sürdürdüğümüz Kitap Okuma Grubu ve Öğrenci Kulübü gibi faaliyetler dolayısıyla Öğr. Gör. Abdurrahman Turgut hocamıza plaket takdim edildi.

Nurettin Topçu Konferans Salonu'nun projelendirilmesi ve inşası sürecinde yoğun gayret sarf eden bölüm hocalarımızdan Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. İzzet İsmail Dur'a, MYO yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Faydalı nice konferansta buluşmak üzere.